Ефективнічсть масової йодної профілактики у дітей Чернігівської області йодованою сіллю з різною концентрацією йоду - Osadtsiv, O.I.; Kravchenko, V.I.; Stelmakh, O.M.; Turchyn, V.I. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Ефективнічсть масової йодної профілактики у дітей Чернігівської області йодованою сіллю з різною концентрацією йоду