Зміни вмісту циркулюючих імунних комплексів у хворих на диференційований рак щитоподібної залози після лікування радіойодом - Zamotayeva, G.A.; Stepura, N.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Зміни вмісту циркулюючих імунних комплексів у хворих на диференційований рак щитоподібної залози після лікування радіойодом