Статеві особливості порушення обміну сечової кислоти у хворих на цукровий діабет 2 типу літнього віку в залежності від рівнів інсуліну і тестостерону - Gurina, N.M.; Korpacheva-Zinych, O.V.; Shuprovich, A.A.; Skibun, V.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Статеві особливості порушення обміну сечової кислоти у хворих на цукровий діабет 2 типу літнього віку в залежності від рівнів інсуліну і тестостерону