Взаємозв’язок між вмістом йоду в грудному молоці і йодною профілактикою у жінок південно-східного регіону України - Tananakina, N.V.; Kravchenko, V.I.; Korzun, V.N. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Взаємозв’язок між вмістом йоду в грудному молоці і йодною профілактикою у жінок південно-східного регіону України