Частота мутації BRAFv600e у хворих на вузлову патологію щитоподібної залози - Khaziev, V.V.; Shtandel, S.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Частота мутації BRAFv600e у хворих на вузлову патологію щитоподібної залози