Порівняльний аналіз експресії симпортера натрію/йоду (NIS), рецепторних тирозинкіна3 (EGFR, МЕТ) та онкогенів RET/PTC у фолікулярних аденомах щитовидної залози - Voskoboynyk, L.G. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Порівняльний аналіз експресії симпортера натрію/йоду (NIS), рецепторних тирозинкіна3 (EGFR, МЕТ) та онкогенів RET/PTC у фолікулярних аденомах щитовидної залози