Спільний науковий Українсько-Американський Тироїдний Проект. III. Епідеміологічна характеристика результатів першого скринінгового обстеження учасників Проекту - Tronko, M.D.; Pasteur, I.P.; Oliynyk, V.A.; Shpak, V.M.; Tereshchenko, V.P.; Zamotayeva, G.A.; Derevianko, A.A.; Chaykovskaya, L.V.; Terekhova, G.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Спільний науковий Українсько-Американський Тироїдний Проект. III. Епідеміологічна характеристика результатів першого скринінгового обстеження учасників Проекту