Роль тесту на чутливість до соматотропіну в діагностиці синдрому біологічно неактивного гормону росту - Sprynchuk, N.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Роль тесту на чутливість до соматотропіну в діагностиці синдрому біологічно неактивного гормону росту