Наявність С-клітин у післячорнобильських папілярних карциномах і фолікулярних аденомах щитовидної залози у пацієнтів різних вікових груп - Voskoboynyk, L.G.; Bogdanova, T.I.; Zurnadzhy, L.Yu.; Burko, S.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Наявність С-клітин у післячорнобильських папілярних карциномах і фолікулярних аденомах щитовидної залози у пацієнтів різних вікових груп