Гормональні зміни у дорослих щурів, що зазнали дію стресу та/або фітоестрогенів під час молочного вигодовування - Karpenko, N.O.; Somova, O.V.; Koreneva, E.M.; Chistyakova, E.Ye.; Smolenko, N.P.; Velichko, N.F.; Rychkova, S.S. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Гормональні зміни у дорослих щурів, що зазнали дію стресу та/або фітоестрогенів під час молочного вигодовування