Дослідження дефіциту йоду в Чернігівській області та шляхи запровадження масової йодної профілактики - Kravchenko, V.I.; Osadtsiv, O.I.; Markov, V.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2011)
Дослідження дефіциту йоду в Чернігівській області та шляхи запровадження масової йодної профілактики