Порівняльний аналіз експресії тиреоглобуліну та симпортера натрію/йоду у папілярних карциномах і фолікулярних аденомах щитовидної залози - Voskoboynyk, L.G.; Zurnadzhy, L.Yu.; Burko, S.V.; Degtiareva, T.L. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2011)
Порівняльний аналіз експресії тиреоглобуліну та симпортера натрію/йоду у папілярних карциномах і фолікулярних аденомах щитовидної залози