Активність калекреїну в крові і тканинах пухлини у хворих із новоутвореннями надниркових залоз - Gonchar, I.V.; Kovzun, O.I.; Kovalenko, A.Ye. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2011)
Активність калекреїну в крові і тканинах пухлини у хворих із новоутвореннями надниркових залоз