Вплив гліказаміноглікану сулодексиду на перебіг діабетичної ретинопатії у хворих на цукровий діабет 1 типу - Tronko, K.M.; Orlenko, V.L.; Efimov, A.S.; Sokoliuk, U.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Вплив гліказаміноглікану сулодексиду на перебіг діабетичної ретинопатії у хворих на цукровий діабет 1 типу