Оцінка діагностичної ефективності еластографії хвилі зсуву у хворих на цукровий діабет 2 типу з неалкогольним стеатогепатозом - Bodnar, P.M.; Dynnyk, O.B.; Mykhalchyshyn, G.P.; Kobyliak, N.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Оцінка діагностичної ефективності еластографії хвилі зсуву у хворих на цукровий діабет 2 типу з неалкогольним стеатогепатозом