Вазорегулююча функція ендотелію та кісточково-плечовий індекс у жінок постменопаузального віку з гіпертонічною хворобою на тлі субклінічного гіпотиреозу - Mitchenko, O.I.; Romanov, V.J.; Gvozdyk, M.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Вазорегулююча функція ендотелію та кісточково-плечовий індекс у жінок постменопаузального віку з гіпертонічною хворобою на тлі субклінічного гіпотиреозу