Особливості впливу радіоактивного йоду на фенотип лімфоцитів крові у хворих на рак щитоподібної залози різного віку без віддалених метастазів - Zamotayeva, G.A.; Stepura, N.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Особливості впливу радіоактивного йоду на фенотип лімфоцитів крові у хворих на рак щитоподібної залози різного віку без віддалених метастазів