Кореляційні зв’язки між вмістом тестостерону та катехоламінів у субмісивних та агресивних щурів - PopovаL.D.; Vasylyeva, I.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Кореляційні зв’язки між вмістом тестостерону та катехоламінів у субмісивних та агресивних щурів