Вплив вітаміну Е на метаболізм вітаміну D3, мінеральний і вуглеводний обмін за умов експериментального цукрового діабету - Komisarenko, Yu.I. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Вплив вітаміну Е на метаболізм вітаміну D3, мінеральний і вуглеводний обмін за умов експериментального цукрового діабету