Особливості добового моніторінгу артеріального тиску у хворих на цукровий діабет 2 типу з автономною нейропатією серця - Serghienko, V.O. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Особливості добового моніторінгу артеріального тиску у хворих на цукровий діабет 2 типу з автономною нейропатією серця