Спільний науковий Українсько-Американський Тироїдний Проект. IV. Епідеміологічна характеристика процедури другого скринінгового обстеження учасників Проекту - Tronko, M.D.; Pasteur, I.P. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Спільний науковий Українсько-Американський Тироїдний Проект. IV. Епідеміологічна характеристика процедури другого скринінгового обстеження учасників Проекту