Особливості ліпідного обміну інтима-медіа в жінок постменопаузального віку з гіпертонічною хворобою на тлі субклінічного гіпотеріозу - Mitchenko, O.I.; Romanov, V.J.; Gvozdyk, M.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Особливості ліпідного обміну інтима-медіа в жінок постменопаузального віку з гіпертонічною хворобою на тлі субклінічного гіпотеріозу