Особливості остеосинтезу у хворих на цукровий діабет 2 типу залежно від рівня інсулінемії - Kovalchuk, A.V.; Korpachev, V.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Особливості остеосинтезу у хворих на цукровий діабет 2 типу залежно від рівня інсулінемії