Сучасні погляди на віковий андрогенодефіцит у чоловіків - Luchytskyy, Ye.V.; Luchytskyy, V.Ye. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
У статті наведено сучасні дані про роль андрогенодефіциту в розвитку вікових захворювань, підвищення рівня смертності в чоловіків і висвітлено проблемні питання замісної тестостеронотерапії.