Випадок гіперкальціємії, що викликав значні труднощі в діагностиці - Стельмах, Г.О.; Баркар, О.М. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2018)
Випадок гіперкальціємії, що викликав значні труднощі в діагностиці