Особливості патогенезу та лікування діабетичної нейропатії (огляд літератури) - Skrypnyk, N.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2013)
В огляді літератури розглянуто патогенетичні механізми розвитку і прогресування проявів нейропатії у хворих на цукровий діабет. Обґрунтовано сучасні підходи медикаментозної корекції діабетичної нейропатії та її метаболічних порушень.