Сучасний стан і перспективи розвитку фундаментальної та клінічної ендокринології на 2015-2020 роки Доповідь на VIII з’їзді Асоціації ендокринологів України м. Київ, 20-22 жовтня 2014 року - Тронько, М.Д. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2015)
Сучасний стан і перспективи розвитку фундаментальної та клінічної ендокринології на 2015-2020 роки Доповідь на VIII з’їзді Асоціації ендокринологів України м. Київ, 20-22 жовтня 2014 року