Селен і щитоподібна залоза (огляд літератури та дані власних досліджень) - Goncharova, O.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2014)
В огляді наведено дані про роль сполучень селену (зокрема селенопротеїнів) у розвитку тиреоїдної патології. Особливу увагу приділено вивченню впливу помірного селенодефіциту на підвищення розповсюдженості тиреопатології, в тому числі, з вогнищевими змінами в щитоподібній залозі, у м. Суми і Кролевецькому районі Сумської області.