Інсиденталоми надниркових залоз: аспекти діагностики та вибору тактики ведення хворих - LutsenkoL.А.; А.M. KvachenyukА.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2014)
Широке використання сучасних інструментальних методів топічної діагностики дало поштовх до збільшення частоти виявлення інсиденталом надниркових залоз. Виявлення гормональної гіперсекреції та виключення злоякісного процесу є обов’язковими при виборі тактики ведення хворих із пухлинами надниркових залоз. Авторами представлено результати інструментальних і лабораторних методів діагностики 333 хворих з інсиденталомами надниркових залоз.