Досягнення та перспективи розвитку сучасної ендокринології в Україні (до 25-річчя НАМН України) - Тронько, М.Д. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2018)
Досягнення та перспективи розвитку сучасної ендокринології в Україні (до 25-річчя НАМН України)