Досягнення регенеративної медицини в терапії цукрового діабету 2 типу: клінічні дослідження по застосуванню стовбурових клітин для лікування основного захворювання та його ускладнень - Pasteur, I.P.; Tronko, M.D. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2014)
Представлена інформація про клінічні дослідження по застосуванню стовбурових клітин для лікування цукрового діабету другого типу та його ускладнень.