Використання метформіну у хворих на цукровий діабет із хронічною хворобою нирок - Sokolova, L.K. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2014)
У статті розглянуто дискусійні питання безпечного використання метформіну у хворих на цукровий діабет у поєднанні з нефропатією. Представлені сучасні рекомендації щодо застосування метформіну у хворих із хронічною хворобою нирок різного ступеня.