Клінічні дослідження із застосування трансплантації острівців Лангерганса для лікування пацієнтів із цукровим діабетом 1-го типу - Pasteur, I.P. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2015)
У лекції наведено інформацію про світові клінічні дослідження із застосування трансплантації острівців Лангерганса для лікування цукрового діабету 1-го типу.