30 років після аварії на Чорнобильській АЕС: огляд публікацій у журналі «Ендокринологія» - Tronko, M.D.; Pasteur, I.P.; Stazenko, O.A.; Giryavenko, O. Ya. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2016)
Представлено огляд наукових публікацій стосовно медичних наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у журналі «Ендокринологія»