Сучасні можливості запобігання впливу препаратів біотину на хід лабораторних досліджень - Резніченко, В.М.; Бобрик, М.І. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2019)
Сучасні можливості запобігання впливу препаратів біотину на хід лабораторних досліджень