Репродуктивна функція у хворих на рак щитоподібної залози чоловіків - Lucychsky, Ye.V.; Luchytsky, V.Ye.; Zubkova, H.A.; Rybalchenko, V.M.; Skladanna, I.I.; Gulevatiy, S.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2017)
В огляді висвітлено сучасні погляди на вплив комбінованого лікування раку щитоподібної залози в чоловіків на сперматогенез і його гормональну регуляцію залежно від кількості курсів радіойодтерапії.